TAEMIN’s DIARY son of the sun

I’m somehow not scared of high places. I don’t really have the fear.
I was so reckless back then. In my neighborhood, there were no trees that I’ve never climbed. Those trees were my playground.

I’m a bit embarrassed to admit this, but I used to ring people’s doorbell and escape from house to house several times, climb the pipe, and play hide-and-seek in the apartment basement.

Continue reading

Advertisements

The 5santa event canceled

[the5santa] アルバムの発売を記念して、サプライズで新曲を披露する予定でしたが、あまりにも多くの方達が集まってくれたようで、やはり安全を考えると中止しかないとスタッフから聞いた時は…とても残念な気持ちになりました。

Translation : We wanted to give a surprise to everyone by showcasing SHINee’s new songs to celebrate their first Japanese album. Unfortunately, we have to cancel the event for safety reasons, because there were too many people. We are sorry..

Source : the5santa

SHINee‘s popularity in Japan has caused local police to shut down an event 30 minutes before its scheduled launch. Japan’s Sankei Sports reported that SHINee had planned to carry out a secret event commemorating the release of their new album ‘The First’ on December 7th in Tokyo’s Shibuya area. An advertisement stating, “Find the 5 Santa Claus whose name starts with an ‘S’”, was posted in front of JR Shibuya Station, which drew approximately 1,000 fans. The local police came onto the scene and stated that the event had to be shut down since there was no prior notice given, and they were concerned about the risk of accidents due to the sudden influx of people. As a result, SHINee had no choice but to end the event, and relocate to a parking lot in the vicinity. Member Key remarked, “It’s a shame that we couldn’t meet everyone,” while Jonghyun stated, “We want to repay [the fans] during the fan event on the 24th.”

Protected: US VS DESTINY Part 2

This content is password protected. To view it please enter your password below:

This entry was posted on November 4, 2011. Enter your password to view comments.

01.11.11

Aku terlonjak dari tempat tidurku, wajahku penuh dengan peluh. kubasuh dengan lengan kiriku, aku melihat sekelilingku. menghela nafas panjang, syukurlah ternyata hanya mimpi.

Continue reading

inspirator ini blog ^^

Lee jinki aka Onew aka Dubu

This slideshow requires JavaScript.

Asal muasal suka SHINee ? mm.. kenapa yah? mungkin, eits bukan mungkin tapi jelas – jelas karena mereka brondong keren ^^ .. setuju gak? seumuran segitu uda bisa bikin noona – noona jatuh hati..

Kayak love at the first sight, pas pertama kali liat MV LUCIFER #emg telat kenalan ma mereka. langsung kecantol ma taemin, kereenn pool ^^ doi di mv ntu. nah, mulai dari situ udah mulai brosing via youtube sama 4shared, yang aku biasanya cm suka ma musik tawuran, gara – gara berondong ganteng dan keren tadilah jadi musik di playlist berganti 360 derajat! isinya kpop doank, si chris martin dkk jadi kegusur. hohoho .. apalagi setelah nemu LUCIFER dance ver .. uwaaahh .. makin nga mo ke lain hati.

Tapi oh tapi, taemin hanya keren pas di panggung aja. selebihnya dia adalah berondong yang sopan dan profesional dalam kerja. standing applause to lee taemin. merasa sedikit bosan dengan taemin, mata mulai gatel cari berondong lain dan tertuju pada si dubu. tapi saia tergolong maruk, taemin nga bisa di lepasin. dubu pingin di dapetin .. tidaakk ini kayak triangle love story.. #Plak  ditabok biar sadar. dan over all, dubu lah yang sering bikin stres .. denger suara dubu pas nyanyi di mp3, ngeliat dubu di reality show bikin hati gundah, apalagi pas nyanyi Quasimodo .. bikin sengsara aja. pingin banget ketemu dubu! entah apa yang bikin suka ma ni atu, suka aja. sukaa banget! nga bisa di jelasin kenapa!

Heeheheh .. bukan post penting, tapi karena dubu lah jadi bikin blog. tempat mencurahkan segala ekspresi pribadi tentang SHINee .. hwaiting!!